Nieuws
Goedele Breyne en Stefan Beeldens voor pH7-Positief Hove

Stefan Beeldens kiest voor positief Hove

 

pH7-Positief Hove loopt op wolkjes. Onze lokale partij krijgt versterking van rasechte Hovenaar en geëngageerde duizendpoot Stefan Beeldens (41).

 

Onze voorzitter Herman Puls “Stefan past perfect in ons positief Hove-verhaal. Al van zijn jeugdjaren is hij betrokken bij het verenigingsleven. Hij ‘ademt’ Hove. Hij is de man die Hove kan doen groeien naar de Zevende hemel. Onze gemeente heeft nood aan mensen met zijn creativiteit en ambitie. We zijn heel verheugd met zijn beslissing om samen met ons te groeien”.

 

Samen voor een plezant Hove

 

De oproep van kandidaat-burgemeester Goedele Breyne in ons vorige magazine had effect: “Het gaat niet slecht in Hove maar als partij hebben we de ambitie om het nog beter te doen. De lat mag best wat hoger. We zijn er zeker van dat we dit enkel kunnen doen met mensen die gaan voor positiviteit en samenwerking. Stefan heeft onze oproep duidelijk begrepen en nam een prima beslissing”, lacht Goedele.

 

Jeugd, Gezinnen, Cultuur, Onderwijs en Sport

 

Stefan Beeldens: “Ik ben sinds mijn zestiende actief in het dorpsleven. Als bestuurslid van de Gezinsbond, als coördinator van de jeugdvereniging Jaanimo, als voorzitter van het oudercomité van de gemeenteschool, als bezieler van de Sinterklaasfeesten, als spring-in’t veld op vele Hovese podia én als voormalig marketing-en communicatiemanager van Fitopia heb ik me kunnen verdiepen in thema’s zoals jeugd, gezinnen, cultuur, onderwijs en sport.”

 

Van verdienstelijke burger tot politicus

 

“Toen ik in 2015 gekroond werd tot “verdienstelijke burger”, kriebelde het al om meer te doen. Ik barst van de ideeën, kleine ideeën maar ook ambitieuze. Schepen Guy Wollants deelt diezelfde interesses. We hebben dezelfde realiseerbare dromen. Guy duwde me in de politieke richting en het is Goedele die me finaal over de streep trok door haar recente oproep tot meer samenwerking in Hove. Daar ga ik 100 % voor: creativiteit, inspanning en samenwerking. Dé drie sleutelwoorden om Hove te leiden naar een nieuw tijdperk.” vertelt Stefan.

 

Bio Stefan Beeldens

  • man van Ine, papa van Lotte (11) & Seppe (9)
  • Voorzitter Oudercomité Rodenbachschool
  • Verdienstelijke Burger 2015
  • Bestuurslid Gezinsbond
  • Organisator en bezieler Sinterklaas Happenings
  • Dj, podiumbeest én creatieve duizendpoot
  • Oprichter Jeugdvereniging Jaanimo
  • Marketing - en communicatiespecialist

 

Bewust voor een positief Hove

 

Stefan Beeldens:

“Mijn keuze om me politiek te engageren is voor mijn omgeving een logische volgende stap. Ik koos bewust voor een puur lokale partij zoals pH7, los van nationale en regionale belangen. Mijn ambitie gaat ook absoluut over de partijgrenzen heen. Ik wil jaarlijks samen met beleids-en oppositiepartijen een gezamenlijk project realiseren. Ik ga samen met deze sympathieke positievelingen voor een vernieuwend en plezant Hove.”

 

Power aan de jeugd, de verenigingen en lokale helden!

 

“De Hovese gezinnen kennen me vooral als vriend van Sinterklaas of Handjesindelucht-feestmaker. Gezinnen en kinderen verdienen meer aandacht in onze gemeente. Onze jeugd is de toekomst. Mijn ervaring binnen de Gezinsbond en oudercomité bewijst dit. Kinderen zijn voor mij de norm. Als het aan mij ligt krijgt Hove in de volgende legislatuur het label “kindvriendelijke gemeente”. Wat goed is voor een kind is goed voor iedereen.”

 

“Verenigingen zijn belangrijk in onze maatschappij. Heel wat verenigingen hebben het soms moeilijk in Hove. Ik heb de ambitie om hen mee naar een betere toekomst te leiden. Vorig jaar motiveerde ik 12 Hovese sport-jeugd- en cultuurverenigingen om uit hun comfortzone te komen en op een originele manier samen te werken voor het goede doel. Het resultaat was schitterend en uniek in Hove. Het is op die manier dat we echt nog fantastische dromen kunnen realiseren in de toekomst”

 

“Hove is rijk aan lokale helden. Ze zijn niet altijd zichtbaar in Hove maar ik heb vaak gesprekken met bijzondere Hovenaars: vrijwilligers, zelfstandigen, middenstanders, cultuurtalenten, sportkampioenen, culinaire toppers, …. Ik wil hen nog meer betrekken bij het lokale beleid. Als je hen mee inschakelt om van Hove een unieke gemeente te maken, dan groeien we pas echt naar een zevende hemel in Hove. “